UB Pankkiiriliike

Olemme valtakunnallinen sijoituspalvelukonserni ja palveluksessamme on noin 80 kokenutta asiantuntijaa. Yhtiömme kautta sijoitettu asiakasvarallisuus on noin 3 miljardia euroa. Yhtiöllä on toimintansa harjoittamiseen Finanssivalvonnan myöntämä sijoituspalvelutoimilupa.

UB Pankkiiriliikkeellä on neljä  tytäryhtiötä, UB Kapitaali Oy, UB Life Oy, UB Meklarit Oy ja UB Rahoitus Oy. UB Kapitaali keskittyy emissioiden järjestämiseen ja tuotteiden räätälöintiin, UB Life vakuutusasiamiestoimintaan, UB Meklarit vakuutusmeklaritoimintaan ja UB Rahoitus toimii yrityslainojen markkinapaikkana (www.ubrahoitus.fi)

Teemme yhteistyötä lukuisien varainhoitajien, pankkien, vakuutusyhtiöiden ja rahastoyhtiöiden kanssa. Laaja yhteistyökumppaniverkosto kotimaassa ja suuri määrä ulkomaisia kumppaneita takaavat asiakkaillemme parhaat sijoitusratkaisut.

Pyrimme luomaan ja hoitamaan pysyviä asiakassuhteita asiakkaittemme varallisuutta kasvattamalla. Tavoitteenamme ovat tyytyväiset asiakkaat, jotka sijoittavat kauttamme lisää ja suosittelevat meitä eteenpäin.

Yhtiön tarina

UB Pankkiiriliikkeen historia ulottuu vuoteen 1997. Perustimme yhtiön, koska tunnistimme tarpeen toimijalle, joka tarjoaisi asiakkailleen mahdollisimman avoimen ja laajan valikoiman sijoitustuotteita ilman omien tuotteiden suosimisen ristiriitaa. Pyrimme lisäämään asiakkaidemme varallisuutta tarjoamalla heille markkinoiden laadukkainta sijoitusneuvontapalvelua sekä etsimällä asiantuntemuksellamme jokaiselle asiakkaalle hänen tarpeisiinsa kulloinkin sopivimmat sijoitusratkaisut. Meidän tulee auttaa asiakkaitamme menestymään, niin mekin menestymme.

Kotimainen toimija

UB Pankkiiriliike on vakavarainen yhtiö. Noudatamme kaikessa toiminnassamme luottamuksellisuutta vallitsevan lainsäädännön mukaisesti.

UB Pankkiiriliikkeen johto

Hallituksen nimittämä toimitusjohtaja ohjaa ja valvoo UB Pankkiiriliikkeen toimintaa. UB Pankkiiriliikkeen toimitusjohtaja toimii lisäksi johtoryhmän puheenjohtajana. Johtoryhmä koostuu UB Pankkiiriliikkeen liiketoiminta-alueiden vetäjistä sekä toimitusjohtajan kutsumista muista jäsenistä.

Jyrki Thauvon
toimitusjohtaja
Puhelin: 040 831 5431
Email: jyrki.thauvon@unitedbankers.fi
Esa Auvinen
varatoimitusjohtaja, compliance officer
Puhelin: 050 560 1152
Email: esa.auvinen@unitedbankers.fi
Antti Asunmaa
hallituksen puheenjohtaja
Puhelin: 050 412 1019
Email: antti.asunmaa@unitedbankers.fi
Henry Nurminen
toimitusjohtaja, UB Kapitaali
Puhelin: 050 549 5509
Email: henry.nurminen@unitedbankers.fi
Eerikki Muilu
toimitusjohtaja, UB Life
Puhelin: 040 588 5509
Email: eerikki.muilu@unitedbankers.fi
Mats Skön
Johtaja, omaisuudenhoito
Puhelin: 050 549 5582
Email: mats.skon@unitedbankers.fi

UB Pankkiiriliikkeen hallitus

Antti Asunmaa, pj, Patrick Anderson, Jani Lehti, Eerikki Muilu ja Heikki Pelli

UB Pankkiiriliike – Varojesi arvoinen kumppani
Haluatko yksilöllistä palvelua? OTA MEIHIN YHTEYTTÄ