Luo vaikuttava ura sijoitusmaailman huipulla

Vahvasti kasvavana yrityksenä tarjoamme mielenkiintoisia mahdollisuuksia oma-aloitteisille ja rohkeille sijoitusalan ammattilaisille. Työsi sisältää mielenkiintoisia, mutta vaativia haasteita erilaisissa sijoittamiseen liittyvissä tehtävissä joko yksityis- tai instituutioasiakkaiden parissa.

Vaadimme sijoitusalan osaamista ja myyntihenkisyyttä. Arvostamme vahvasti myös jonkin potentiaalisen asiakasryhmän syvällistä tuntemusta. Kerro meille itsestäsi ja tavoitteistasi. Voi hyvin olla, että polkumme kohtaavat.

Lähetä avoin hakemus

Otamme mielellämme vastaan avoimia hakemuksia. Voit lähettää hakemuksen ansioluetteloineen osoitteeseen rekry@unitedbankers.fi. Käsittelemme kaikki hakemukset ehdottomalla luottamuksella.

Haluaisitko toimia sidonnaisasiamies-yrittäjänä?

Tarjoamme sopivan taustan omaavalle ja yrittämisen realiteetit tuntevalle mahdollisuuden toimia UB Pankkiiriliikkeen sidonnaisasiamiehenä oman yrityksen kautta UB Pankkiiriliikkeen lukuun ja vastuulla. Edellytämme sinulta vaativan tuoteportfoliomme hallintaa sekä hyvää mainetta ja sijoitusalan ammattitaitoa. Ota rohkeasti yhteyttä!

Meitä on jo 80 TUTUSTU YHTIÖÖMME