Suomen Pankkiiriliikkeen ja sen tytäryhtiöiden toiminimet muuttuvat UB-alkuisiksi

9.2.2018
United Bankers
United Bankers Oyj
LEHDISTÖTIEDOTE 9.2.2018 kello 14:30

Suomen Pankkiiriliikkeen ja sen tytäryhtiöiden toiminimet muuttuvat UB-alkuisiksi

Suomen Pankkiiriliike Oy:n ja sen tytäryhtiöiden toiminimet muuttuvat UB-alkuisiksi. Nimenmuutokset tukevat yhtenäisen sijoituspalvelukonsernin rakentamista, ja ne ovat jatkoa Suomen Pankkiiriliike Oy:n hankinnalle marraskuussa 2017.

Suomen Pankkiiriliike Oy:n uusi toiminimi on UB Pankkiiriliike Oy, ruotsiksi UB Bankirfirma Ab ja englanniksi UB Brokerage Company Ltd.

Suomen Pankkiriliike Oy:n tytäryhtiön SP Kapitaali Oy:n uusi toiminimi on UB Kapitaali Oy, SP Life Oy:n UB Life Oy ja SP Meklarit Oy:n UB Meklarit Oy.

Joutsen Rahoitus Oy:n, joka on suomalainen lainamuotoisen joukkorahoituksen välittäjä, uusi toiminimi on UB Rahoitus Oy. Yhtiön toiminimi on ruotsiksi UB Finansiering Ab ja englanniksi UB Finance Ltd.

“Kahden vahvan sijoituspalvelukonsernin liiketoiminnan yhdistäminen on meille mahdollisuus rakentaa uusi entistä kilpailukykyisempi United Bankers. Uudet nimet liittävät Suomen Pankkiiriliikkeen ja sen tytäryhtiöt UB-konserniin. Jatkamme yhdentymistä ja kehitämme yhtiötä molempien yhtiöiden parhaiden käytäntöjen ja osaamisen pohjalta. Yhdessä meillä on enemmän potentiaalia, ja yhdistyminen lisää United Bankersin kilpailuetua pitkällä aikavälillä”, kertoo United Bankersin toimitusjohtaja Patrick Anderson.

Uudet toiminimet vahvistettiin yhtiöiden yhtiökokouksissa 8.2.2018 ja 9.2.2018, ja niistä tulee yhtiöiden viralliset toiminimet kaupparekisteriin rekisteröimisen jälkeen. Rekisteröimisen jälkeen aloitetaan asteittain yritysilmeen yhdistäminen UB-brändiin.

Lisätietoja antaa:
Patrick Anderson, toimitusjohtaja, United Bankers Oyj
Sähköposti: patrick.anderson@unitedbankers.fi
Puhelin: 0400 244 544, 09 25 380 236

United Bankers Oyj on suomalainen, vuonna 1986 perustettu sijoitusalan konserni. Yhtiön liiketoiminta-alueisiin kuuluvat varainhoito, arvopaperinvälitys, investointipankkitoiminta ja rahastojen hallinnointi. Varainhoidossa yhtiö on erikoistunut reaaliomaisuussijoittamiseen. United Bankers on pääasiassa avainhenkilöidensä omistama ja konsernin palveluksessa työskentelee 105 henkilöä (6/2017). Yhtiön liikevaihto vuonna 2016 oli 20,1 miljoonaa euroa ja liikevoitto 1,5 miljoonaa euroa. Konsernin hallinnoitavat varat ovat noin 2,2 miljardia euroa (6/2017). Yhtiö on ollut listattuna First North Finland -markkinapaikalla marraskuusta 2014 lähtien. Finanssivalvonta valvoo Yhtiön toimintaa. Tutustu tarkemmin United Bankers Oyj:hin osoitteessa unitedbankers.fi.